Karı koca ve karısının sevgilisi aynı evde yaşıyor

Avrupa'da evli bir kadın yeni bir sevgili buldu. Kocası karısının yeni sevgilisini evinde yaşamayı kabul etti. Üstelik çocukları bile var.

17 Kasım 2014 Pazartesi 11:22
Karı koca ve karısının sevgilisi aynı evde yaşıyor






Karı koca ve karısının sevgilisi aynı evde yaşıyor

Sapkın ailenin cinsel tercihine İsveç yasaları bile yetersiz geldi. Aralarına bir başka sevgili daha alan karı koca 'Gittiğimiz otellerde aynı odada kalmamıza İsveç yasaları izin vermiyor' diyerek hukuk savaşı başlatıyor. İsveçli bir ailede, karı koca aynı adamı sevgili olarak paylaşıyor. Adam her ikisini de çok sevdiğini söylüyor. İsveçli Fridland ailesinin hayatı, Erik Fridland'ın çalıştığı taksi şirketinde Hampus Engstrom'a aşık olmasıyla değişti. Erik, karısı Linda'ya aşkını itiraf etti. Linda, Hampus ile tanışmak istedi. Hampus, Linda ile tanıştıktan sonra ondan etkilendiğini söyledi. Linda'da Hampus'a ilgi duyduğunu kabul edince, çok süre geçmeden 3'ü aynı yatakta yatmaya başladı.

Hampus'uz kızı ile birlikte Fridland'lara taşınmasından sonra üç sevgili, geçtiğimiz yıl Ocak ayında beri birlikte yaşıyor. Hampus'un 5 yaşındaki kızı, Linda ve Erik'in biri 13 ikisi ikiz 9 yaşındaki oğlanlarına katıldı.

Üç sevgilinin ilişkisi, hayatları hakkında blog yazmaya başlayınca tüm dünyanın ilgisini çekti.

Açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki Hampus Engstrom, 35 ve 34 yaşındaki Fridland'lar ile birlikte çalıştıklarını, birlikte yaşadıklarını ve hep birlikte seks yaptıklarını söyledi. İlişkinin sadece seks olmadığını söyleyen Hampus, oldukça rutin normal bir aile hayatı yaşadıklarını söyledi.

Birlikte kendi taksi şirketlerini kuran aile, bir başka dükkanda çocuk kıyafetleri satıyor.

İsveç'teki evlilik yasalarının değişmesini isteyen Hampus, üçlü ailenin bürokratik sıkıntıları olduğunu söylüyor. Bankadan kredi çektiklerinde üçüncü imza için yer olmaması, bir otele gittiklerinde üçünün birlikte kalamayacaklarının söylenmesi gibi sıkıntılardan şikayet eden Hampus, bir gün üçlü bir evlilik gerçekleştirmeyi umut ediyor.
 






Son Güncelleme: 17.11.2014 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.