Hande Yener'den rötarlı konser

MERSİN'de sevenleri ile buluşan ünlü şarkıcı Hande Yener, konsere 1 saat 40 dakika geç çıktı.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 23:38
Hande Yener'den rötarlı konser






Hande Yener'den rötarlı konser

İbrahim MAŞE-Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN'de sevenleri ile buluşan ünlü şarkıcı Hande Yener, konsere 1 saat 40 dakika geç çıktı.
Hande Yener'in 18 Mayıs'ta HDP binasına yapılan saldırı nedeniyle ertelenen konresi, bu gece binlerce Mersinlinin katılımıyla gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen gençlik konserine 1 saat 40 dakika geç başlayan Yener, sevilen parçalarını Mersinliler için seslendirdi. Konser öncesinde katılımcılara Türk bayrağı dağıtılırken, havai fişek gösterisi de ilgi ile izlendi.
Kıyafeti ile göz dolduran sanatçı, sahneye elinde Türk bayrağı ile geldi. Konsere, 'Sebastian' parçası ile başlayan Hande Yener, eski ve yeni albümlerindeki şarkılardan oluşan repertuvarıyla izleyenleri büyüledi. Türk Havayolları uçuşunun iptal olması nedeni ile gecikme yaşandığını belirten Yener, sabırları için hayranlarına teşekkür etti.
Son çalışması olan 'Mükemmel' albümünün çıkış parçası 'Alt Dudak' ile gençleri coşturan Yener, şarkı aralarında gençlerle sohbet etmeyi ihmail etmedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan güzel şarkıcı, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı. 

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.