Gülben Ergen hamile mi?

Gazeteci Erhan Çelik'le Geçtiğimiz Eylül'de İzmir Şirince'de evlenen Gülben Ergen'in 4 aylık hamile olduğu iddia ediliyor.

15 Ekim 2014 Çarşamba 10:11
Gülben Ergen hamile mi?






Gülben Ergen hamile mi?

Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen'in hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Gülben Ergen-Erhan Çelik çiftinin nikah masasına oturdukları günden bu yana şehir efsanesine dönen hamilelik haberleri gerçekmiş. Çiftin bir yakını, Ergen'in 4 aylık hamile olduğunu ama bu haberi bir süredir gizlemeye çalıştıklarını söyledi.

4'Ü DE ERKEK

Üstelik Ergen'in bebeğinin cinsiyetinin bile belli olduğunu söyleyen yakın arkadaşları, "Bebeğin cinsiyetinin kız olması, ikisini de sevince boğdu" dedi. Gülben Ergen'in ilk evliliğinden üç, Erhan Çelik'in ise bir oğlu var.

FOTOĞRAF MESAJ MI?

Uzun süredir hamile olduğu konuşulan Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde Instagram'da bir kız bebeğin fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf da Ergen'in kız bebek beklediğine dair bir mesaj olarak algılandı
Son Güncelleme: 15.10.2014 10:14
Anahtar Kelimeler:
Gülben Ergen Hamile Mi?
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.