Kurtalan Ekspres ve Moğollar Barış Manço için söyleyecek

İSTANBUL, 30 Ocak () - Kurtalan Ekspres ve Moğollar ölümünün 16. yılında  Barış Manço şarkıları söyleyecek. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezinde, 1 Şubat Pazar günü saat 20:00'de düzenlenecek anma gecesine şair yazar...

30 Ocak 2015 Cuma 19:19
Kurtalan Ekspres ve Moğollar Barış Manço için söyleyecek






İSTANBUL, 30 Ocak () - Kurtalan Ekspres ve Moğollar ölümünün 16. yılında  Barış Manço şarkıları söyleyecek.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezinde, 1 Şubat Pazar günü saat 20:00'de düzenlenecek anma gecesine şair yazar Sunay Akın ve Barış Manço’nun eşi Lale Manço konuşmacı olarak katılacak.

Yediden yetmişe herkesin gönlünde yer eden ünlü sanatçı Barış Manço aramızdan ayrılışının 16. Yılında Kadıköy ‘de anılacak.

Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Halkbank ve Barış Manço Derneği’nin desteğiyle gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Manço’nun evi 31 Ocak gecesi saat 24.00’e kadar ziyarete açık olacak.

Moda  Yusuf  Kamil Paşa Sokak da bulunan Kadıköy Belediyesi Barış Manço Evi ücretsiz gezilebilecek.

Kurtalan Ekspres ve Moğollar’ın Barış Manço anısına sahne alacağı konser ise 1 Şubat Pazar günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Barış Manço şarkılarının hep bir ağızdan seslendirileceği geceye Sunay Akın ve Lale Manço konuşmacı olarak katılacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.