Lale Roche Kimdir?

21 Haziran 1972 Akhisar doğumludur. Babası Erdoğan Samuk döneminin en son orta oyuncularından, akrobat ve ip cambazı ‘’ Boncuk’’ dur..

25 Eylül 2013 Çarşamba 21:27
Lale Roche Kimdir?







21 Haziran 1972 Akhisar doğumludur. Babası Erdoğan Samuk döneminin en son orta oyuncularından, akrobat ve ip cambazı   ‘’ Boncuk’’ dur. Annesi Gülser Samuk Selanik göçmenlerinden olan Ege’li varsıl bir ailenin kızıdır.

İlköğretime,  İzmir Tuğsavul İlköğretim okulunda  başlayıp,   Lise 'yi Manisa Anadolu Sekreterlik Meslek okulun da bitirir.


Hayatını Paris de bulduğu çocukluk aşkı ile birleştirip, eşi ile birlikte bir süre Paris Gençlik Tiyatrosun da oyunculuk ve reji asistanlığı yapar. Yarın adında kızını dünya ya getirdikten kısa bir süre sonra evliliği son bulur. Artık yolu çocuk yaşlarından beri içinde olduğu dansa gerçek anlamda hayat vermek üzere, Paris Saint Denis  üniversitesi ve Paris Belediyeleri nin yoluyla kesişir.

Kısa bir süre sonra Monaco' ya geçer ve adını Kraliyet ailesinden, Monaco Geleneksel Dans Okulu ve gazetelere kadar  başarılı bir şekilde duyurur.



Neogastro-entroloji bilim dalından yararlanıp adını verdiği Gym-Orient dansı ile yeni bir oluşum başlatır.

Türkiye de Hillside ile yaptığı bir çalışma ile ismi bir anda Türkiye de Tv’lere, dergilere, gazetelere konu olur.

Hayalini kurduğu Dr. Mehmet Öz ile 2008 yılında sunduğu Vital Dans ( Sağlık Dansı )  sonrası  Norveç’li fizyoterapistlerin  kapısı açılır.

Birkaç ortak çalışmalardan sonra yeni yarattığı danslar Fitness salonlarını aşarak, Spa merkezleri, Kurumsal alanlar ve özel organizasyonlara uzanır. Türkiye de ki takipçileri her ne kadar onu Doktorum Programın da pijama dansı, mutfak dansı yaratıcısı olarak düşünseler de tüm engelliler ve huzur evleriyle çalışmaları bulunmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.