Ahmet Hamdi Özsaraç Kimdir

Ahmet Hamdi Özsaraç Kimdir?

09 Mayıs 2014 Cuma 20:13
Ahmet Hamdi Özsaraç Kimdir






Ahmet Hamdi Özsaraç Kimdir?

1971 Şebinkarahisar doğumlu, İlk orta ve lise öğrenimini Şebinkarahisarda tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'ni kazandı. İ.Ü'nden uzman Jeomorfolog olarak 1997 yılında mezun oldu.
Uzunca bir süre uluslararası Casio Maxell şirketinde yöneticilik yaptı.

 

Perakende sektörününün ülkemizdeki gelişimiyle birlikte sektöre profesyonel yönetici olarak çalıştı.
Perakande sektörü için Türkiye'nin ilk eğitim akadamilerinden birini kuran Ahmet Hamdi Özsaraç, uluslararası konferanslar düzenleyerek sektörün önemli aktörlerini geniş kitlelerle buluşturdu. Sektörde binlerce kişiye eğitim ve danışmanlık hizmeti verdi.

Daha sonra danışmanlık hizmetlerini iletişim danışmanlığına kaydırarak bu alanda önemli başarılara imza attı.

On yılı aşkın süredir kurduğu Elmas Medya ve Faal İletişim Hizmetleri'nin kurucu ortaklığı ve başkanlığı görevini yürütmektedir.

Son dönemde belgesel yayıncılığına ağırlık veren Ahmet Hamdi Özsaraç, kamuoyunda günlerce tartışılan, Recep Tayyip Erdoğan politik hayatını anlatan belgesellerin koordinasyonunu sağladı.
Halen Beyaz TV ekranlarında pazar günleri canlı olarak yayınlanan Gülümse Türkiye adlı programın yapımcı ve sunuculuğunu yürütmektedir. 

TRT'de yayınlanan önemli ve tarihi olayların 24 saat öncesini işleyen bir belgesel program yapmaktadır. 

Özsaraç'ın son olarak yapımını üsletlendiği 24 (-) EKSİ programında
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, siyasi hayatının anlatıldığı 3 bölümlük Büyük Yürüyüş belgeselini de imza attı. Bu belgesel TRT1 ve  yayınlandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.