Zorlu'nun motoru arızalanan helikopteri sert iniş yaptı: 4 yaralı (5)

ZORLU HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA Aydın'ın Karacasu İlçesi yakınlarında, içinde Ahmet Nazif Zorlu ile eşinin de bulunduğu belirtilen, Zorlu Grubu'na ait Bell- 430 tipi helikopterin motor arızası nedeniyle sert iniş yapmasının ardından kontrol...

26 Nisan 2015 Pazar 22:53
Zorlu'nun motoru arızalanan helikopteri sert iniş yaptı: 4 yaralı (5)






ZORLU HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA
Aydın'ın Karacasu İlçesi yakınlarında, içinde Ahmet Nazif Zorlu ile eşinin de bulunduğu belirtilen, Zorlu Grubu'na ait Bell- 430 tipi helikopterin motor arızası nedeniyle sert iniş yapmasının ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan 4 kişi taburcu edilirken, konuyla ilgili olarak Zorlu Holding'den yapılan açıklamada, "Grubumuza bağlı havacılık şirketimiz Zorlu Air'e ait Bell-430 tipi helikopter, bugün saat 15.25'te Aydın'ın Karacasu ilçesinde teknik arıza nedeniyle kontrollü iniş yapmıştır. Helikopterde bulunan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Zorlu, misafirleri ve mürettebattan hiç kimse yaralanmamıştır ve sağlık durumlarında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Yaşanan bu olaydan büyük üzüntü duyduğumuzu belirtir, herkese geçmiş olsun dileriz" denildi.

AYDIN, ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.