Üzerine yıldırım düşen 9 yaşındaki Aysel öldü

SİVAS, () - SİVAS merkeze bağlı Hasbey Köyü yakınlarında çobanlık yapan babasının yanında bulunan 9 yaşındaki Aysel Gezici, üzerine yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olay bugün öğleden sonra merkeze bağlı Hasbey...

29 Mayıs 2015 Cuma 18:28
Üzerine yıldırım düşen 9 yaşındaki Aysel öldü






SİVAS, () - SİVAS merkeze bağlı Hasbey Köyü yakınlarında çobanlık yapan babasının yanında bulunan 9 yaşındaki Aysel Gezici, üzerine yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Olay bugün öğleden sonra merkeze bağlı Hasbey Köyü Gölbaşı mevkisinde meydana geldi. Köyün koyunlarını otlatan babası Şakif Gezici ile birlikte araziye giren Aysel Gezici'nin üzerine, sağanak yağmur sırasında düşen yıldırım isabet etti. Küçük kız ağır yaralandı. Şakif Gezici, cep telefonundan 112'yi arayıp, yardım istedi. Ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan minik Aysel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gezici Ailesi'nin kısa süre önce çobanlık yapmak için Diyarbakır'dan Hasbey Köyü'ne geldikleri öğrenildi. Mevlüde- Şakif Gezici çiftinin 3 çocuğundan biri olan Aysel'in cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.