Kereste deposunda yangın

  Süleyman KAYA/iSTANBUL,() SULTANGAZİ’deki bir kereste deposunda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu söndürdü. Habibler, Eski Edirne Asfaltı üzerindeki bir...

30 Ağustos 2015 Pazar 15:47
Kereste deposunda yangın






 

Süleyman KAYA/iSTANBUL,() SULTANGAZİ’deki bir kereste deposunda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu söndürdü.

Habibler, Eski Edirne Asfaltı üzerindeki bir kereste deposunda saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Habibler itfaiye grubuna bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte yetersiz kalınca yardım istedi. Sultangazi, Gazi Osmanpaşa bağlı itfaiye grubuna bağlı ekiplerinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin ihmali olduğu söyleyen Eşref Acar“İtfaiye ekipleri yangını söndürüp gitti. Tam olarak söndürememişler. Yangın daha sonra aynı yerde tekrar çıktı. Yaklaşık 300 bin TL zararım var. Deponun sigortası da yoktu” dedi.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.