Kayıp muhtarın cesedi ormanda bulundu

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Azdavay İlçesi Tasköy Köyü'nde dün sabah evden ayrıldıktan sonra dönmeyen muhtar 71 yaşındaki Mustafa Cebeci, ormanda ölü bulundu. Tasköy Köyü Muhtarı Mustafa Cebeci, dün...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:51
Kayıp muhtarın cesedi ormanda bulundu






Kayıp muhtarın cesedi ormanda bulundu

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Azdavay İlçesi Tasköy Köyü'nde dün sabah evden ayrıldıktan sonra dönmeyen muhtar 71 yaşındaki Mustafa Cebeci, ormanda ölü bulundu.
Tasköy Köyü Muhtarı Mustafa Cebeci, dün sabah yalnız yaşadığı evinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Muhtarın gün boyu eve gelmemesi üzerine komşuları jandarmaya haber verdi. Jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, arama çalışması başlattı. Yapılan aramalar sonunda bu sabaha karşı Mustafa Cebeci'nin cesedi, evine 1.5 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda bulundu. 
Cebeci'nin cesedi, yapılan incelemeden sonra Azdavay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 1 ay önce kalp ameliyatı olan muhtarın ölüm nedeni otopside belirlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cebeci ailesi 2015-05-29 10:21:27

resimdeki merhum amcamdır.ailesi olarak bu resimden rahatsız oluyoruz.acımıza saygı gösterilmesini ve resmin kaldırılmasını rica ediyoruz.tşkler.

EDİTÖR'ÜN NOTU: Sayın okurumuz başınız sağolsun. Dileğiniz yerine getirilmiştir.