Kasığında enjektörle ölü bulundu

Salih ÜÇTEPE/ADANA, () - ADANA'da 34 yaşındaki Sancar Duyar'ın yol kenarındaki dere yatağında kasığına enjektör saplı olarak cesedi bulundu. Aşı doz uyuşturucudan öldüğü tahmin edilen Duyar'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp...

30 Ağustos 2015 Pazar 18:58
Kasığında enjektörle ölü bulundu






Salih ÜÇTEPE/ADANA, () - ADANA'da 34 yaşındaki Sancar Duyar'ın yol kenarındaki dere yatağında kasığına enjektör saplı olarak cesedi bulundu. Aşı doz uyuşturucudan öldüğü tahmin edilen Duyar'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Merkez Yüreğir İlçesi'nin PTT Evleri Mahallesi Yeşilbulvar Caddesi'nde devriye görevi yapan polis ekibi, yol kenarında camları açık bir otomobil fark etti. Araçta ve çevrede inceleme yapan polis, cadde kenarında atık suların bulunduğu derede bir erkek cesedi gördü. Polisin durumu merkeze bildirmesi üzerine bölgeye su altı polisleri, sağlık ve Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekipleri sevk edildi. Su altı polisleri ile Can-Kur ekiplerinin ip yardımıyla dereden çıkardığı cesedin Sancar Duyar'a ait olduğu saptandı. Duyar'ın kasığında enjektör saplı olduğu bildirilirken cebinden de 2 boş enjektör çıktı.
Aşı doz uyuşturucudan öldüğü tahmin edilen Duyar'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.