Hafriyat kamyonları motosikletli gençlere çarptı: 2 ölü

Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi yakınlarında hafriyat yüklü iki kamyonun art arda çarptığı motosiklette bulunan ve 2'si de 17 yaşında olan Şevki İsaoğlu ve arkadaşı Alperen Çakır yaşamlarını...

30 Ağustos 2015 Pazar 18:38
Hafriyat kamyonları motosikletli gençlere çarptı: 2 ölü






Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi yakınlarında hafriyat yüklü iki kamyonun art arda çarptığı motosiklette bulunan ve 2'si de 17 yaşında olan Şevki İsaoğlu ve arkadaşı Alperen Çakır yaşamlarını yitirdi. Gençlerin yakınlarının saldırısı üzerine olay yerinden kaçan kamyon sürücüleri, polise teslim oldu.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Bursa- Ankara karayolu Akhisar Mahallesi girişinde meydana geldi. Akhisar Mahallesi yolundan karayoluna çıkan ehliyetsiz sürücü Şevki İsaoğlu’nun kullandığı 16 KLH 80 plakalı motosiklete, Bursa yönüne giden Soner A. yönetimindeki 16 PU 319 plakalı hafriyat kamyonu çarptı. Ardından da hızını azaltmadığı iddia edilen Erdoğan C. yönetimindeki 06 EB 6430 plakalı kamyon motosikletin üzerinden geçti. Kazada motosiklet sürücüsü Şevki İsaoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, motosikletin arkasında bulunan arkadaşı Alperen Çakır ağır yaralandı. Ağır yaralanan Çakır 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldü. Çakır, buradaki tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Kazayı gören gençlerin yakınları kazanın ardından gençlerin ölümüne neden olduğu iddia edilen kamyon şoförlerine saldırdı. Tepkiler üzerine kamyon şoförleri kamyonlarına binerek olay yerinden hızla kaçtılar. Kaçan şoförler Huzur Mahallesi mevkiinde, emniyet ekiplerine teslim oldu. Kaza da gençlerin ölümünü duyan yakınları ve ailesi Acil Servise akın ettiler. Gençlerin aileleri ölüm haberiyle yıkıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.