D-100'e çıkan 3 ineğe servi aracı çarptı: 4 öğrenci yaralı, 3 inek telef oldu

Murat ÖZGÖL/ DİLOVASI(Kocaeli) ()- KOCAELİ'de D-100 Karayolu'nun Dilodvası İlçesi geçişinde içinde Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu servis midibüsü yola çıkan 3 ineğe çarptı. İneklerin telef olduğu kazada midibüste...

31 Mart 2015 Salı 01:30
D-100'e çıkan 3 ineğe servi aracı çarptı: 4 öğrenci yaralı, 3 inek telef oldu






Murat ÖZGÖL/ DİLOVASI(Kocaeli) ()- KOCAELİ'de D-100 Karayolu'nun Dilodvası İlçesi geçişinde içinde Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu servis midibüsü yola çıkan 3 ineğe çarptı. İneklerin telef olduğu kazada midibüste bulunan 20 öğrenciden 4'ü hafif yaralandı.
Kaza saat 22.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Taşvancıl- Dilovası arasında meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi'nde ikinci öğretim öğrencilerini İstanbul'a götüren Fatih Karahan yönetimindeki 34 VP 9854 plakalı midibüs, karanlıkta aniden önüne çıkan 3 ineğe çarptı. Çarpma sonucu midibüsün ön tarafı hasar görürken, inekler de yola savrularak telef oldu, araçta bulunan 20 öğrenciden 4'ü de hafif şekilde yaralandı. Bu arada aynı istikamete giden yine aynı üniversite öğrencilerini taşıyan bir başka servis midibüsü ile bir otomobil de kazaya karıştı. Ancak bu adraçlarda yaralanan lmadı.

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ve Karayolları ekipleri, telef olan inekleri yol kenarına çekerken, minibüs de yapılan tesbitlerin ardından olay yerinden kaldırıldı. Karayolları yetkilileri, aynı bölgede başıboş dolaşan ineklerin daha önce de kazalara yolaçtığını söylediler. 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.