Bir genç daha uyuşturucunun kurbanı

Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde misafir olarak gittiği arkadaşının evinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen 25 yaşındaki Haydar B., hayatını kaybetti.   Olay, Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı...

30 Mart 2015 Pazartesi 21:37
Bir genç daha uyuşturucunun kurbanı






Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde misafir olarak gittiği arkadaşının evinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen 25 yaşındaki Haydar B., hayatını kaybetti.  
Olay, Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşındaki Haydar B., dün akşam 55 yaşındaki arkadaşı Kenan S.‘nin evine geldi. Evde uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen iki arkadaş daha sonra kendilerinden geçti ve bayıldılar. Uzun süre baygın kalan ev sahibi Kenan S., bugün öğleden sonra saat 14.30 sıralarında kendine geldi. Evinde misafir olan arkadaşı Haydar B.'nin uyanmadığı ve hareketsiz şekilde yattığını gören Kenan S., kendisini uyandırmaya çalıştı. Çabalarına rağmen arkadaşanın uyanmadığını ve nefes de almadığını fark eden Kenan S., 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Eve polis ile birlikte gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde Haydar B.’nin öldüğünü belirledi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme polislerinin Kenan S.'ye ait evde yaptığı incelemede, uyuşturucu madde alımında kullanılan sulu nargile diye bilinen ve bong adı verilen pet şişe düzeneği bulundu.

Haydar B’nin cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, evin sahibi Kenan S. ise gözaltına alındı.
Polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.