2 yaşındaki çocuk 1 metrelik çukurda boğuldu

Yusuf ÇINAR/ ÇORUM,()- ÇORUM'da bir tavuk çiftliğindeki 1 metrelik su birikintisine düşen 2 yaşındaki Saniye Ceylin Gürel hayatını kaybetti. Olay merkeze bağlı Çay Köyü yolu mevkisindeki bir tavuk çiftliğinde meydana geldi. 43 yaşındaki...

29 Mayıs 2015 Cuma 17:26
2 yaşındaki çocuk 1 metrelik çukurda boğuldu






Yusuf ÇINAR/ ÇORUM,()- ÇORUM'da bir tavuk çiftliğindeki 1 metrelik su birikintisine düşen 2 yaşındaki Saniye Ceylin Gürel hayatını kaybetti.
Olay merkeze bağlı Çay Köyü yolu mevkisindeki bir tavuk çiftliğinde meydana geldi. 43 yaşındaki Metin Gürel'in kızı 2 yaşındaki Saniye Ceylin Gürel, çiftliğin bahçesinde oyun oynarken, 1 metre derinliğinde su birikintisine düştü. Kızının su birikintisine düştüğünü gören anne 43 yaşındaki Şerife Gürel, düştüğü yerden alarak Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Saniye Ceylin Gürel burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.