Türk yıldızlarından gürültü şikayetine unutulmaz cevap

Bir ev kadınının 'Çocuklarım gürültüden uyuyamıyor' diyerek yaptığı şikayete Türk Yıldızlarından unutulmayacak cevap geldi

13 Eylül 2014 Cumartesi 12:55
Türk yıldızlarından gürültü şikayetine unutulmaz cevap






Türk yıldızlarından gürültü şikayetine unutulmaz cevap


Türk savaş pilotlarının eğitim uçuşlarından özellikle de gurur kaynağımız gösteri ekibi Türk Yıldızları’na yönelik gürültü şikayetinde bulunan kadına verilen cevap Sosyal Medya'da günün konusu oldu.

ÇOCUĞUM UYUYAMIYOR DEMİŞTİ

Konya’da çocuğunu uyutamadığı gerekçesiyle şikayet eden kadına Türk Yıldızları’ndan “Çocuğunuzu bu topraklarda güvenle uyutabilin diye o gürültüyü yapıyoruz" yanıtı geldi.

Kentte yarın yapacakları halka açık gösteri öncesinde prova uçuşları gerçekleştiren Türk Yıldızları’na ilginç bir şikayet geldi.

Fazla gürültü yaptıkları, çocuğunu uyutamadığını söyleyen bir kadının sosyal medyaya yansıyan şikayeti üzerine Türk Yıldızları sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Türk Yıldızları Twitter hesabından verdiği yanıtta, "20 dakikadır gürültü yapıyorlar diye bizi şikayet eden hanımefendi; Çocuğunuzu bu topraklarda güvenle uyutabilin diye o gürültüyü yapıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Dünyada ses hızını aşan uçaklarla gösteri yapan az sayıda ekipten biri olan Türk Yıldızları bugün Polatlı’da Sakarya Zaferi’nin 93’üncü yıldönümü için gösteri yaptı.




Türk Yıldızları  twitter hesabından verdiği yanıtta, "20 dakikadır gürültü yapıyorlar diye bizi şikayet eden hanımefendi; Çocuğunuzu bu topraklarda güvenle uyutabilin diye o gürültüyü yapıyoruz" ifadeleri yer aldı.

GÖSTERİ TAKVİMİ YOĞUN

Dünyada ses hızını aşan uçaklarla gösteri yapan az sayıda ekipten biri olan Türk Yıldızları bugün Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 93'üncü yıldönümü için gösteri yaptı. Yarın ise ana merkezleri Konya'da halka açık bir uçuş gerçekleştirecek.
Son Güncelleme: 13.09.2014 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevilay Duru 2014-09-13 13:09:14

kahramanlar: gürültünüze kurban olayım. oğlumu da kızım da sizler gibi gökyüzünün fatihi olsunlar. keske bir de bizim evin üstünde geçseniz doya doya hıçkıra hıçkıra ağlasam. o kadın sizin varlığınızın ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar sizlere borçlu. atalarım siz olmadığınız için giritten atıldı. yurtsuz kaldılar simdi topraklarımızda yunanlılar oturuyor. konyalı kadın konyalımısın bilmiyorum ama evinin yurdunun askerinin bayrağının kıymetini bil