Selahattin Demirtaş şehit polisleri ağzına bile almadı

Terör örgütü PKK'lı katiller tarafından Diyarbakır'da şehit edilen 2 polis memuru ile birlikte hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi toprağa verildi.

29 Kasım 2015 Pazar 13:09
Selahattin Demirtaş şehit polisleri ağzına bile almadı






Selahattin Demirtaş şehit polisleri ağzına bile almadı

Terör örgütü PKK'lı katiller tarafından Diyarbakır'da şehit edilen 2 polis memuru ile birlikte hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi toprağa verildi. Cenaze törenine katılan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Elçi'nin ölümüne 'Oh olsun diyenler' olduğunu belirterek 'Acıda bile ortaklaşamıyoruz' dedi. Ancak aynı Demirtaş, şehit düşen iki polis memuru için tek kelime etmedi.

Tahir Elçi'nin cenazesinde 'Acıda bile ortaklaşamayan bir milleti nasıl bir arada tutabiliriz.' diyen HDP Eşbaşkanı Selahhatin Demirtaş, Elçin'in öldürüldüğü gün şehit olan 2 polisimizi anmadı.
Selahattin Demirtaş, Tahir Elçi'nin cenaze töreninde açıklama yaptı. Tahir Elçi'nin ölümünün ardından "Oh olsun" diyenlerin olduğunu söyleyen Demirtaş acıda ortaklaşılamadığını ifade etti. Ancak Demirtaş konuşması boyunca şehit olan 2 polisten hiç söz etmedi.

ACIDA ORTAKLAŞAMAYAN MİLLET

"Biliyoruz ki bugün barış elçisi başkanımızın arkasından oh olsun diyen on milyonlar da var. Ankara'da bu acıyı yüreğinde taşımayanlar var. Acıda bile ortaklaşamayan bir milleti nasıl bir arada tutabiliriz."




Son Güncelleme: 29.11.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.