Nihal Bengisu Karaca'nın işine son verildi

İktdara yakınlığı ile bilinen Sancak Grup içindeki Kanal 24'te, Erdoğan ve AK Parti'nin gözde isimlerinden Nihal Bengisu Karaca'nın işine son verildi.

29 Mayıs 2015 Cuma 12:09
Nihal Bengisu Karaca'nın işine son verildi






Nihal Bengisu Karaca'nın işine son verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlağı ile bilinen habertürk'te köşe yazarlığı yapan Nihal Bengisu Karaca, Kanal 24'de programdaki işine son verildi.

Gazete Habertürk yazarı ve TV yorumcusu Nihal Bengisu Karaca'ya, daimi yorumcu olarak katıldığı 'Yeni Türkiye' adlı siyasi analiz içerikli program için "Artık bu programa yorumcu olarak çıkmayacaksınız" şeklinde tebligat yapıldığı öğrenildi. Karaca'nın ekrana çıkmasını kanalın patronu Etem Sancak'ın istemediği iddia edildi.
 
Karaca, 24 TV'de Ali Bayramoğlu ve İlhami Işık'la birlikte katıldığı programdan kovulduğu iddialarına ilişkin Twitter'da açıklama yaptı.
 
Nihal Bengisu Karaca'nın tweetleri şöyle:

Son Güncelleme: 29.05.2015 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.