Küçükçekmece Kanarya'da kahvehane tarayan PKK'lılar yakalandı

Kanarya Mahallesi'nde bir kahveneyi silahla tarayan 5 terörist yakalandı. 2 vatandaşı katleden teröristlerden 3'ü tutuklandı.

09 Şubat 2016 Salı 01:18
Küçükçekmece Kanarya'da kahvehane tarayan PKK'lılar yakalandı






Kanarya'da taranan kahvehanenin zanlıları PKK'lı terörist çıktı

Geçtiğimiz 1 Şubat gecesi Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ndeki Ufuk Kıraathanesi'ne silahla tarayarak kacan ve  2 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açan zanlılar yakalandı. Polis yakalanan saldırganların terör örgütü PKK üyesi olduğunu açıkladı. Zanlılardan Adar O, Abdülsemet S., Hayrettin S. tutuklanarak cezaevine yollandı.

SALDIRGANLARDAN 3'Ü TUTUKLANDI

Kanarya'da meydana gelen olayların ardından düzenlenen operasyonla yakalanan ve sorguları tamamlanan zanlılar hakim karşısına çıkarıldı. Terör örgütü PKK üyesi 4 kişiden 3'ü tutuklandı. 1 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili 1 kişinin daha yakalandığı öğrenildi.

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, Özel Tim ve Özel Harekat ekipleri eşliğinde dün gece Küçükçekmece'de bulunan yaklaşık 15 adrese düzenlediği eşzamanlı operasyon sonucu gözaltına alınan 4 şüpheli, Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Zanlılar, sorgularının ardından akşam saatlerinde Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 zanlıdan 3'ü tutuklanırken, 1 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Bu arada, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonları sonucu, bugün akşam saatlerinde olayla ilgili 1 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlı, Terörle Mücadele Şubesi'nde sorguya alındı.


Son Güncelleme: 09.02.2016 01:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.