Karısını kaçıran adamın boğazını kesti

Manavgat'ta bir kahvehanede işlenen korkunç cinayetin katil zanlısı 'Namus için kestim' dedi. İddiaya göre öldürülen Ali Şahin, 6 yıl önce Hasan B.'nin karısını kaçırarak Manavgat'a geldi

21 Ekim 2014 Salı 22:58
Karısını kaçıran adamın boğazını kesti






Karısını kaçıran adamın boğazını kesti

Antalya Manavgat'ta 48 yaşındaki Hasan B., eşini kaçırmakla suçladığı 47 yaşındaki Ali Şahin'i, kahvede oyun oynadığı sırada bıçakla boğazını keserek öldürdü.


Olay öğle saatlerinde Yukarı Hisar Mahallesi, 4504'üncü Sokak'ta meydana geldi. Adana'da oturan Hasan B.'nin eşi Gülfinaz B., 6 yıl önce Ali Şahin tarafından kaçırılarak Manavgat'a getirildi. Bunun üzerine Hasan B., iddiaya göre sürekli Ali Şahin'i tehdit etti.

Bugün Kahveye gelen Hasan B., oyun oynayan Ali Şahin'in yanına gitti. Gazete kağıdına sardığı ekmek bıçağını çıkaran Hasan B., masada oturan Şahin'in arkasından yaklaşarak önce boğazını kestig, ardından bıçakladı. Kalbine ve karın boşluğuna da bıçak darbeleri alan Şahin yere yığıldı. Olayın ardından kaçmak isteyen Hasan B.'ye, Şahin'in üvey oğlu Yusuf Bektaşan müdahale etmek istedi. Arbede esnasında elinden ve kolundan yaralanan Bektaşan da yere yığıldı.

KAHVEDEKİLER YAKALADI


Çevredekilerin çağırdığı ambulanslarla hastaneye götürülen Ali Şahin yolda yaşamını yitirirken, üvey oğlu Bektaşan ise Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bu sırada kahvedekilerin yakaladığı Hasan B., olay yerine gelen polise teslim edildi. Olay esnasında Ali Şahin'le oyun oynayan Hasan Kiraz, "Ne olduğunu anlayamadık. Bir kişi elindeki gazete kağıdından çıkardığı bıçağı 'Namusum için' diyerek Ali Şahin'in boğazına ve vücuduna saplamaya başladı, kaçarken üvey oğlu Yusuf da yaralandı" dedi.

Polis kan gölüne dönen kahvede inceleme yaparken, Hasan B. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayı duyan Ali Şahin'in yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Son Güncelleme: 21.10.2014 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.