Halkalı'da Gümrük Deposu yangını

KÜÇÜKÇEKMECE, Halkalı Gümrük Müdürlüğü içerisinde bulunan 5 katlı bir depoda yangın çıktı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye alevleri kontrol altına almaya çalışıyor. FOTOĞRAFLI

21 Ekim 2014 Salı 00:54
Halkalı'da Gümrük Deposu yangını






Halkalı'da Gümrük Deposu yangını

KÜÇÜKÇEKMECE, Halkalı Gümrük Müdürlüğü içerisinde bulunan 5 katlı bir depoda yangın çıktı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Küçükçekmece'deki Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki bir antrepoda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki 5 katlı bir antrepoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Beyoğlu, Fatih ve Bakırköy'den itfaiye ekipleri ile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, söndürme helikopterinden de destek istedi.

İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma ve çevredeki binalara sirayet etmesini önleme çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.