Belediye aracı PKK servisi çıktı: Çözüm sürecini fazla abartmışlar

Şanlıurfa'da bir belediye aracının PKK'ya katılmak için yola çıkanlara servis yaptığı ortaya çıktı.

30 Mart 2015 Pazartesi 02:18
Belediye aracı PKK servisi çıktı: Çözüm sürecini fazla abartmışlar






Belediye aracı PKK servisi çıktı: Çözüm sürecini fazla abartmışlar:


Terör örgütü PKK'nın son dönemde silahlı saldırılara ağırlık vermesinin ardından Irak - Suriye sınırındaki hareketlilik artıyor.


İstihbarat birimlerinin bir belediye aracıyla terör örgütü PKK'ya katılmak isteyenlere yönelik aldığı duyum herkesi şaşkına çevirdi.

BELEDİYE ARACIYLA PKK'YA SERVİS

Şanlıurfa'da, belediyeye ait resmi plakalı bir araçta yapılan kontrolde; PYD/ PKK terör örgütüne katılmak üzere, sınır hattından Suriye'ye geçmeye çalışan 10 kişi yakalandı. Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Birecik ilçesinde durdurulan aracı Suruç Belediyesi'nde çalışan bir işçinin kullandığı belirlendi. Yapılan incelemede araç içindeki 10 kişinin sınır hattından Suriye'ye geçmeye çalıştıkları tespit edildi. Araç içinde yapılan aramada ise bir adet gece görüş dürbünü ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Son Güncelleme: 30.03.2015 05:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.