AKP İçinde Çatlaklar Oluştu.

The Economist dergisi bu hafta yayınlanan sayısında Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki polemiği konu yaparak,AKP içinde çatlaklar olduğunu belirtti.

27 Mart 2015 Cuma 12:23
AKP İçinde Çatlaklar Oluştu.






 

                                                     AKP İçinde Çatlaklar Oluştu.

   Ther Economist dergisinde geçtiğimiz hafta Bülent Arınç‘ın Erdoğan’ı, çözüm süreci hakkındaki açıklamaları üzerinden eleştirmesiyle başlayan tartışma geniş yer aldı.
   Dergi Arınç’ın “daha önce hiçbir AKP yetkilisinin yapmadığı şekilde" açıktan açığa Türkiye’nin otokritik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiğini” yazıdı.Bunun geniş bir kesimde yüksek sesle dile getirilmesinin sancılarının ve sıkıntılarının olduğunu vurgulayan dergi,AKP içinde böyle yükselen eleştirlerin partiye olumsuz yönde etkilediğini ve uzun vadede zararlarının telafisi olmayacak sonuçlara neden olacağını belirtti.

   Ortadaki anlaşmazlığın “hızlı bir şekilde herkesin katıldığı bir kavgayı ortaya çıkardığını” belirten dergi, Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek‘in birbirlerini eleştiren açıklamalarını ve savcılığın, Arınç ve Gökçek hakkında soruşturma başlattığını hatırlatarak,AKP içinde çatlaklar oluştuğuna vurgu yaptı.
                              

Son Güncelleme: 27.03.2015 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.