Necati hoca, Rizespor'dan sonra eğitim için de dua etti

Muhammet KAÇAR/RİZE, () - RİZE’de stadyumda yaptığı dua sonrası Çaykur Rizespor'un bu sezon evinde ilk kez galip gelmesi ile adından söz ettiren emekli imam Necati Hut, Rize Valiliği’nin yürüttüğü Eğitime Nitelik Kazandırma...

03 Mart 2015 Salı 16:18
Necati hoca, Rizespor'dan sonra eğitim için de dua etti






Muhammet KAÇAR/RİZE, () - RİZE’de stadyumda yaptığı dua sonrası Çaykur Rizespor'un bu sezon evinde ilk kez galip gelmesi ile adından söz ettiren emekli imam Necati Hut, Rize Valiliği’nin yürüttüğü Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi'ne destek olmak için öğrencilerle birlikte okuma saatine katıldı. Hut, bu kez Rize’nin eğitim sıralamasının yukarılara çıkması için dua etti.
Fener Lisesi’nde 11’inci sınıf öğrencileri ile birlikte okuma saatine katılan Necati Hutoğlu, öğrencilere okumanın önemini anlattıktan sonra, nasihatlerde bulundu. Her işin başının eğitim olduğuna dikkat çeken Hutoğlu, RENK Projesi'nin başarıya ulaşması ve Rize’nin eğitim sıralamasının yukarılara çıkması için dua etti. Hutoğlu duasında, "Rize’yi her ilimde muvaffak ve önde eyle, eğitimcileri utandırma aziz eyle, eğitimcilere yardımcı ol ya rabbi" dedi.
"GÖRDÜNÜZ MÜ DUAM RİZESPOR’U NE ETTİ?"

Çaykur Rizespor için yaptığı duayı hatırlatan Necati Hutoğlu, "Duam öyle bildiğiniz gibi değil. Gördünüz mü benim duam Rizespor’u ne etti?" dedi. Hocanın bu sözü sınıfta gülüşmelere yol açtı. Okul çıkışında stayumdaki duasının sorulmasını üzerine konuşan   Necati Hutoğlu, şöyle konuştu:
"Allah, duamızı kabul etti, bizi mahcup etmedi, utandırmadı. Benim evliyalığım ve kerametim yok. Mevlam verdiyse kendisi verdi. Benim bir fonksiyonum olduğu kanaatinde değilim. Bütün takımlara eşit mesafedeyim ama burada 'Milliyetçilik hakkımı' kullandım. Bu olaydan sonra telefonlarım susmadı. Arayanlar dua istiyor. Herkese teşekkür ederim."
Necati Hutoğlu, Trabzonspor’un liderliği için de duacı olduğunu belirterek şampiyonlukların İstanbul’dan Karadeniz’e gelmesini diledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.