HDP Seçim Bürosu'na silahlı saldırı : Yalova'da gerginlik

Yalova'da HDP seçim bürosunu hedef alan silahlı saldırganlar gece yarası 4 el ateş açarak kaçtı.

26 Nisan 2015 Pazar 15:31
HDP Seçim Bürosu'na silahlı saldırı : Yalova'da gerginlik






HDP Seçim Bürosu'na silahlı saldırı : Yalova'da gerginlik

Seçim sürecinde provakatörler Türkiye'yi gerginliğe sürükleyecek saldırılara ağırlık verdi. Her seçimde saldırı için hedef seçilen BDP, HDP ve MHP seçim büroları yine silahlı saldırganların hedefi oldu. Bu kez saldırının adresi Yalova oldu.

Yalova'nın Altınova ilçesindeki HDP seçim irtibat ofisine, gece silahlı saldırı yapıldı.Alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Eski Bursa Caddesi'ndeki, bugün saat 17.00'de açılışı yapılacak HDP Altınova İlçesi Seçim İrtibat Bürosu'na, gece saat 01.00 sıralarında silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Saldırganların 4 el ateş açtığı, 3 merminin seçim irtibat bürosuna, 1 merminin de yandaki dükkana isabet ettiği öğrenildi. HDP Altınova İlçe Başkanı Cemal Cengiz, saldırı sırasında seçim irtibat bürosunda kimsenin bulunmadığı söyledi.

Polis saldırgan ya da saldırganların kimliğinin tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.
Son Güncelleme: 26.04.2015 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.