MHP'ye akıl vermek gibi olmasın..
Zaten MHP'nin de buna ihtiyacı pek yok. Koskoca hareket AK Partiyi tek başına iktidara taşımak için elinden ne gelirse yapıyor.
Cumhurbaşkanlığı sürecinde Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu yerine Türk siyasetinin temiz yüzü Meral Akşener'i aday göstermeye cesaret edemeyen bir parti yönetiminin ortak aklından şüphe etmek gerekir. 

Akşener
'in Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı için ilk kadın aday olma şerefi bile Türk Milliyetçileri'ne yeterdi. 
Son 4 yılda Sayın Bahçeli ve çevresini dolduran danışmanlar, tıpkı AK Partili bakanlar ve Sayın Erdoğan'ın danışmanlarını hatırlatıyor.
Sayın Prof. Dr. Halaçoğlu, Sayın Prof.Dr Ümit Özdağ gibi değerli aydın ve politikacıların partiye kazandırdıkları, çapsız isimlerin Sayın Bahçeli etrafında 'Haklısınız Beyfendi'den öte gitmeyen tavırları yüzünden heder oldu gitti. 
Türkiye'nin gelecek yüzyılı için hayalleri olan liderler yerine Ferdi Tayfur (1) dinleyen, eski model arabalarla tur atan, milleti güldürmek için kasket ve tesbihle bıçkın delikanlı pozları veren bir kişi değil MHP, kanarya sevenler derneğine bile başkan olamaz...
Şimdi oturup yakın tarihte bir ufuk turu atalım. Şu sorulara bir cevap arayalım kendi zihnimizde.

Son 5 yılda hangi MHP'li Türk Savunma Sanayii'nin küresel rekabeti konusunda partisinin politikası hakkında fikir sahibi?
Son 5 yılda MHP'li hangi yönetici uzay yatırımlarının yetersizliği, bilimsel araştırmaların tekdüzeliği konusunda tek bir soru ya da araştırma önergesi verdi. 
Son 5 Yılda, sırf muhalefet olsun diye verilen soru önergelerini, eften püften yolsuzluk hikayelerine efelenme teşebbüslerini filan boşverin, dağları taşları kum çakıl mıcır uğruna talan eden madencilik yasasını hangi MHP'li eleştirdi?
Son 5 yılda dereleri, orman dip sularını kurutan ağaç katili HES'leri eleştiren tek bir MHP'li yönetici gördünüz mü?
Son 5 yılda MHP içinde Türkiye'nin ihracatı konusunda hem özel sektöre hem kamu sektörüne yeni hedefler gösteren bir ekonomistimiz var da biz mi adını duymadık,
Son 5 yılda yenilik, yeni sözler, yeni ufuklar arayan kaç ülkücü, kaç MHP'li partiden atıldı, disipline verildi, kovuldu, küstürüldü, kaç teşkilat lağvedildi, kapatıldı? Kaç isim tırpanlandı?
Sayın Bahçeli ve ekibinin özellikle taşra teşkilatlarında kapı dışarı ettiği isimlerden, üyelerden yeni bir MHP kuracak kadar Türk Milliyetçisi'nin partinin önünden bile geçmesinin yasaklandığını biliyor musunuz?

Sayın Bahçeli ve ekibi; Muhalefet görevini çözüm süreci ve bebek katili terör örgütü yandaşlarına set kurmak üzere dizayn etmiş sivil toplum kuruluşu rolünden çıkın artık. PKK ile silahlı mücadeleyi yürüten devasa bir güvenlik ağı, sivil politikalar üreten onlarca kuruluş var. Onların karşısına hayırcı modellerle çıkmak yerine daha daha makul fikirler, yeni düşüncelerle arkanıza milyonlarca milliyetçi Türk gencini alarak çok önemli gelişmelere öncücülek edebildiniz, bize de gurur duymak düşerdi...
Türk milleyetçisi gençleri sokaklara dökmemekle gösterdiğiniz basireti keşke Türkiye'nin geleceğini kucaklayan ekonomi, siyaset, diplomasi, sağlık ve bilim politikalarıyla kucaklasaydınız, sizi başımıza tac etseydik..

NOT:1-
Bu tercihe saygı duyarız.  Ancak, Genel Merkez Kapısı'nın girişinden Rahmetli Ali Özaydın'ın mirası olan başta Dombra olmak üzere müzelik Türk müziği çalgıları sahi ne oldu? İlla Dombra gibi muhteşem bir müzik aletiyle söylenen şarkıları AK Partili birinin aşırması mı gerekiyordu? Türk müziğinni zengiliğini bir kaç partili türkücüden ibaret sanan, Ozan Arif, Osman Öztunç gibi bozkurtları küstüren ekibin gönlüne arabesk, diline de Ferdi Tayfur düşer...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.