FENERBAHÇE KALDIĞI YERDEN DEVAM


    Zorlu geçmesi beklenen Kasımpaşa maçını Sarı-Lacivertliler hiç zorlanmadan 3-0 gibi farklı bir skorla geçtiler.

   Emre ve Mehmet Topal'dan yoksun olarak sahaya çıkan Sarı-Lacivertliler maçın ilk dakikasında Kasımpaşa'nın üzerinde kurdukları pres futbolu ile ilk yarıda rakibi adeta boğdular. Maçın ilk çeyreğinde Emenike'nin getirdiği Diego'nun Kyut'ta al at dediği gol pasını Kyut hiç geri çevirmedi ve mükemmel bir vuruşla takımını öne geçirdi.
  Kasımpaşa karşısında böyle istekli, hırslı bir rakip beklemiyordu herhalde. Özellikle ilk yarıda rakibini hiç rahatsız edemediler. Bunda Fenerbahçe'nin gününde  olmasının yanında  Kasımpaşa'nın kötü futbolu etken oldu.
   Orta sahada Meireles, Selçuk, Dieğo, Alper ile oynayan sarılacivertlilerde verilen şansı Selçuk çok iyi kullandı. Keza sakatlanana kadar Meireles kusursuz oynadılar. Dieğo ve Alper ben bu Takımı'n artık ilk onbiriyim der gibiler.
   Defansta ise Egemen'nin arkadaşlarına verdiği güven iki kanat oyuncusu Gökhan ve Caner'i çok rahatlatmış. Eskiden olduğu gibi ileri çıkışları daha fazla ve eskiden olduğu gibi rakibe korkulu anlar yaşatıyorlar. Caner bu performansını maçın uzatmalarında attığı güzel golle süsledi.

   Kyut'ta gelince. Dün akşam maça damgasını vuran adam oldu. Attığı iki golle ve oynadığı oyunla taraftarlarına maçlara daha fazla gelmeleri için adeta mesaj yolladı.
   Fenerbahçe maç boyunca üstünlüğü rakibine vermedi. Oyunun mutlak hakimi olarak sahada mücadele ettiler. Çok koşmadılar ancak çok pas yaptılar. Rakibi bunalttılar. ve en önemlisi Sarı-Lacivertliler takım oyununu iyi oynamaya başladılar. Kişisel yetenekler artık ön planda değil.

   Çok eleştirdiğimiz Ismail Hoca bu maçla taraftarlarına istenilen Fenerbahçe'yi gösterdi. Umarız bu diğer maçlara da yansır.
  Zira Sarı-Lacivertliler bu futbollarını devam ettirirlerse kimse şampiyon kim olacak demesin. Fenerbahçe şampiyon ikinci kim diye araştırsınlar.
   Gerçi daha çok erken bu söylediklerimizin olması ve temenniden öteye geçmez. Dileriz Sarı-Lacivertliler bu futbollarını devam ettirirler ve sezon sonunda dördüncü yıldızla  bu emeklerini taçlandırırlar. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.