Fenerbahçe erimeye devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda oynadıkları oyun ile eleştirdiğimiz, Sarı-Lacivertliler Derbide bizleri yine yanıltmadı.

Maça istekli arzulu ve rakibine göre daha iyi başlayan Sarı-Lacivertliler, Emre'nin sakatlığının nüksetmesi ve Selçuk Emre değişikliğinden sonra durdu.

İlk Yarıda rakibine göre daha iyi futbol oynayan taraf Fenerbahçe oldu.

Maçın ikinci yarısında ise roller değişti. Alvez'in gereksiz yere yaptığı hareket sonrası aldığı kırmızı kart maçın kaderini belirledi.Ve maçın son on dakikasında atılan üç golle Fenerbahçe maçı 2-1 kaybetti.

Maçın skoruna ve sonucuna bakmaktan çok teknik heyete bakmakta yarar var.
Sakatlığı henüz geçmemiş bir Emre ile ilk onbire çıkıyorsan maça hata ile başlıyorsun demektir.

Geçtiğimiz haftalarda ısrarla söyledik sakat sakat oynayan bir Volkan'la başlıyorsan yine hata ile başlıyorsun maça demektir.

Bunların üstüne birde iki haftadır defansın orta blogunda oynayan arkadaşlar Bekir ve Alvez futbol antremanları dışında daha yoğunluklu karate antremanına giderek maça hazırlanıyorsa yine maça hatalı başlanıyorsun demektir.

Evet teknik kadro Ersun Hoca'dan sonra Kontrolü kaybetmiş durumda. Takıma hakim değiller. Takımda otoriteleri yok.Kim baskın çıkıyorsa onbiri kapıyor.
Oyun içersinde takım hakimiyeti teknik heyette değil.

Böyle devam ederlerse liği istedikleri hedeflediklerine değil buldukları yerde tamamlarlar.

Teknik heyet bu Takım'ı taşıyamıyor. Böyle şahsi hareketlerle sorumsuzca takımını böyle bir Derbide on kişi bırakan oyuncuya da bir daha Fenerbahçe formasını vermeyeceksin ki değerini anlasın. Ne zaman anlar o zaman formayıgiyer.

Sakat sakat Kahramanlık yaparak oynamak isteyen futbolculara sahada yer vermeyeceksin. Ama teknik kadro o kadar yetersiz kalıyorki. Sakat olarak oynamak isteyen futbolculara yedek olarak kal diyemiyor.

Hep eleştiri yazdın nasıl düzelir derseniz. Öncelikle Teknik Kadro Volkan'a artık tamamen iyileşene kadar yedek kalacaksın diyebildiniz gün,Yine teknik heyet Emre ye tamamen iyileşmeden bu formayı giyemezsin diyebildiniz gün, ve yine teknik heyet tüm oyunculara bir daha saha içinde Takım'ı eksik bırakan olursa Can'ını fena yakarım diyebildini gün Sarı-Lacivertliler başarıya ulaşırlar.

Ama bunu yapacak teknik heyeti tabi bulurlarsa.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.