ABD'li yönetici eğitmeni Prosci, Koç Üniversitesi ve ILS ile Türkiye'de

İstanbul, 24 Nisan () - Uluslararası araştırma ve uygulama kuruluşu ABD merkezli Prosci, Koç Üniversitesi ve ILS İstanbul işbirliğiyle Türkiye’ye geliyor. ILS İstanbul Türkiye’deki ilk “Değişim Yöneticileri” yetiştirmeye...

24 Nisan 2015 Cuma 15:42
ABD'li yönetici eğitmeni Prosci, Koç Üniversitesi ve ILS ile Türkiye'de






İstanbul, 24 Nisan () - Uluslararası araştırma ve uygulama kuruluşu ABD merkezli Prosci, Koç Üniversitesi ve ILS İstanbul işbirliğiyle Türkiye’ye geliyor. ILS İstanbul Türkiye’deki ilk “Değişim Yöneticileri” yetiştirmeye yönelik uluslararası geçerliliğe sahip sertifika programını, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ortaklığıyla sunacak.

Türkiye’de ILS İstanbul ile yaptıkları işbirliğiyle ilgili görüşlerini dile getiren Prosci İş ve Stratejik Ortaklıklar Global Pazarlama Müdürü Mark Dorsett, bölgenin en dinamik ülkelerinden biri olarak gördükleri Türkiye’de faaliyete geçmekten büyük heyecan duyduklarını söyledi ve ekledi:

“Türkiye çok hızlı değişen, değişime son derece açık, kurumsallaşan şirket yapıları ile dikkatleri üzerinde toplayan bir ülke. Çok başarılı vizyoner şirketler görüyoruz. Fortune 100 şirketlerinin yarıdan fazlasının da yararlandığı metodolojilerimizle şirketlerin bu süreçte değişim yönetimini kurumsal bir anlayışla hayata geçirmesine katkı sağlayacağız.”

ILS İstanbul’un kurucu ortağı ve programın lisanslı eğitmeni Tom Marsicano da, “Dinamik yapılanmamızla Prosci Değişim Yönetimi eğitimlerini ve kurumlara özel çözümlerimizi Türkiye’de hayata geçireceğiz. Stratejik ortağımız Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile birlikte gerçekleştireceğimiz Değişim Yönetimi programlarımızla, Türkiye’nin değişim liderlerini yaratacağımız inancındayız” dedi

Eğitimlerin verileceği Koç Üniversitesi’nin Yönetici Geliştirme Programları Müdürü Örpen İstanbullu da, dünyada büyük bir saygınlığı ve geçerliliği olan Prosci eğitimlerinin Türkiye’de de sunulmasına yaptıkları katkıdan dolayı gurur ve heyecan duyduklarını belirterek şunları söyledi:

“Şirketler genellikle değişmeleri gerektiğini bilmelerine rağmen ya bu değişimde çok yavaş kalıyorlar ya da uygulama sürecinde karşılaştıkları engelleri aşamıyorlar. Koç Üniversitesi olarak Prosci programı çerçevesinde ILS İstanbul ile düzenleyeceğimiz sertifika programları ile değişim yöneticileri yetiştirerek, yurtdışında yıllardır var olan bir iş alanını Türkiye’de de geliştirmeyi hedefliyoruz.”

(PHOTO)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.