İsrail askerlerine Eurovizyon cezası

İsrail’in Eurovizyon şarkısı GOLDEN BOY 16 yaşındaki şarkıcı NadavGuedj tarafından seslendirildi ve 9. oldu. Şarkıyı çok beğenen ve destek olmak gayesi ile İsrail Ordusuna mensup 4 asker tarafından çekilen klip nedeni ile 21’er gün askerlikleri yandı.

28 Mayıs 2015 Perşembe 00:56
İsrail askerlerine Eurovizyon cezası






İsrail askerlerine Eurovizyon cezası

İsrail’in Eurovizyon şarkısı GOLDEN BOY 16  yaşındaki şarkıcı NadavGuedj tarafından seslendirildi ve 9. oldu. Şarkıyı çok beğenen ve destek  olmak gayesi ile İsrail Ordusuna mensup  4 asker tarafından çekilen klip nedeni ile 21’er gün askerlikleri yandı.
aszkerd
Askeri mahkeme bu klip’i askeri görev esnasında ve insan hayatını tehlikeye atarak çekildiği iddiası  ile askerlerin  hizmet sürelerini 21 er gün ekleyerek cezalandırdı.

Askerlerin bu klp’i Hebron (Halil) şehri çevresidne askeri görev esnasında öektikleri belirtildi. Dans eden 4 asker ve filmi çeken asker cezaya çarptırıldı.
Filmi çeken asker müzik tam da Let Me Show you Tel-Aviv nakaratının geçtiği yerde bitince selfie çekerek gel sana Tel-Aviv’i göstereyim AMK demiştir.
Askerlerin aileleri kararı sevmemişler ve şikayetçi olmuşlardır. Bu öocuklara bu ülke ve ordu için hayatlarını ortaya koyuyorlar 3 dakikalık eğlence için 21 gün ceza çok dediler.

Son Güncelleme: 28.05.2015 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.