İç çamaşırlarıyla metroya bindiler

ABD'de düzenlediği ilginç eylemlerle adını duyuran "Improve Everywhere" tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Pantolonsuz Metro Yolculuğu" etkinliği, New York'ta büyük ilgi gördü.

12 Ocak 2015 Pazartesi 11:19
İç çamaşırlarıyla metroya bindiler






İç çamaşırlarıyla metroya bindiler
Kış ortasında iç çamaşırları ile metrolarda seyahat edip, sokaklarda dolaşan eylemciler, kendilerini izleyenlerin şaşkınlık dolu bakışlarına aldırmadan, pantolonsuz eylemlerini gerçekleştirdi.

Çıkış yeri New York olmasına karşın, kısa sürede 26 ülke ve 60 kentte aynı anda düzenlenen etkinlik çerçevesinde sosyal medya üzerinden haberleşen binlerce eylemci, önceden belirledikleri metro hatlarındaki trenlere bindikten sonra yada istasyonlarda pantolonlarını çıkararak yolculuk etti. New York'ta belirlenen 7 ayrı noktada buluşan kızlı erkekli binlerce kişi Manhattan'daki çeşitli metro hatlarına pantolonsuz binerek yolculuk etti. Metrodaki diğer yolcuların ilginç bakışları altında hiçbir şey olmamışçasına yolculuk eden yarı çıplak yolcular ilginç görüntüler oluşturdu.

Pantolonsuz eylemciler, kendilerine yöneltilen sorulara, "Pantolonumu giymeyi unuttum", "Evden aceleyle çıktım, pantolon giymeye zaman kalmadı", "Küresel ısınmayı protesto ediyorum" gibi esprili yanıtlar verdi.
Son Güncelleme: 12.01.2015 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.