ABD'nin Colorado eyaletinde çatışma

ABD‘nin Colorado eyaletine bağlı Colorado Springs kentinde, kimliği belirsiz silahlı bir kişi Aile Planlama Merkezi’ne girerek içeridekileri rehin aldı. Rehineleri kurtarmak isteyen polis ve saldırganlar arasında çatışma çıktı.

28 Kasım 2015 Cumartesi 09:46
ABD'nin Colorado eyaletinde çatışma






Silahlı çatışmada 4’ü polis 9 kişi yaralandı. Gergin bekleyiş sürerken, polis, saldırganın içeriye, bazı malzemeler taşıdığını, bunların mühimmat yada patlayıcı maddeler olabileceğini açıkladı. Çevreye çok sayıda keskin nişancılar, özel harekat polisleri ve FBI ajanları sevkedilirken, saldırganın elinde kaç rehine olduğunun ise bilinmediği belirtildi. Bölgeye çok sayıda ilk yardım aracı da yollandı.

Yaklaşık 7 saat süren gergin bekleyişin ardından silahlı saldırganın teslim olduğu öğrenildi. Saldırganın olayı neden yaptığı ise henüz netlik kazanmadı.

1’İ POLİS, 3 KİŞİ ÖLDÜ, 5’İ POLİS 11 KİŞİ DE YARALANDI

Polis yetkilileri, ABD‘nin Colorado eyaletine bağlı Colorado Springs kentindeki çatışmada 1’i polis, 3 kişinin hayatını kaybettiğini 5’i polis 11 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Son Güncelleme: 28.11.2015 09:50
Anahtar Kelimeler:
ABDÇatışmaColorado
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.