Spiegel Online: Cumhurbaşkanı Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor

Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / Alman dergisi Spiegel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yiyecek ve içeceklerinin kontrol edilmesini “Cumhurbaşkanı Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor” başlığıyla duyurdu. Cumhurbaşkanı...

03 Mart 2015 Salı 14:34
Spiegel Online: Cumhurbaşkanı Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor








Ahmet YILDIRIM – DORTMUND /

Alman dergisi Spiegel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yiyecek ve içeceklerinin kontrol edilmesini “Cumhurbaşkanı Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor” başlığıyla duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın suikast endişesi yaşadığını kaydeden Spiegel Online, sarayda kurulan özel laboratuvarda yiyecek ve içeceklerin zehir ve radyoaktif maddelere karşı testten geçirildiğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlığının beş doktor tarafından takip edildiğini yazan Spiegel Online, sarayın yüksek maliyeti nedeniyle eleştirilere hedef olduğunu da hatırlattı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.