AK sakallı islam münevveri mi münafık mı?


Türk siyasetinde derin izler bırakan şantaj kasetleri dedikodusu geri döndü. Sakalını ağırtmış, islami kimlikli bir gazetenin köşe yazarı, yine islami kimliği öne çıkaran bir siyasi parti ve onun kurucu liderine "Hak" adına gönülden bağlı dönemin münevver şahsiyetlerinden biri, kameraların karşısında kahvehane edebiyatı yapıyor.
- Filan şahsın gizli çekilmiş kasetlerini gören arkadaşlarım anlattıydı.
Bir dönem Gülen hareketinin önemli simalarından biri bu insan.
Eski yol arkadaşlarına ve Türk siyasetinde muhaliflerinin bile takdirine şayan bir hanımefendiye çamur atarken sık sık kullandığı Allah, Din, İslam, İslam Ahlakı ve daha neler neler...

Ak Sakallı münevverin ağzı İSKİ şebekesine bağlanmış sanki. Kendini savunurken bile tetikçilik yapmayı sürdürüyor. Hem Gülen Cemaati döneminde saadet içinde yaşadığı günlere saydırıyor, hem de attığı iftiraya "Zaten hiç bir müslüman böyle bir iftirayı kabullenemez" diyerek savunuyor..

Ne zaman diyor bunu?

Yeni bir seçim sürecinde.

Ellerinde Kur'an dillerinde Allah tam da münafık tanımlamasına uygun bir üslüp. Meral Akşener hedefi 12'den vuruyor.

Bir dönemin 28 Şubatçıları yaltaklanan bu adam, darbecilere bile eyvallah etmemiş bir kadın karşısında su seviyesinin altına düşüyor.

Kimya meselesidir. Tortular, irinler, kirler suyun her zaman dibine çöker.


SAHTEKARLARA DİKKAT

Allah'la, dinle kandıranları örnek alanlar günlük 200 bin liralık bir soygun çarkıyla halkı bakın nasıl tezagaha düşürmüş?

Dikkat.

Bir bilim insanının ekranlarda açıkladığı sağlık yöntemini (İlaç değil yöntem) marka haline getirenler bugünlerde halkı resmen kandırarak soyoyur.
Yine vatandaşların bir zaafını kullanarak yapıyorlar bunu.
Aralarında halen cezaevinde tutuklu bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Gülben Ergen ile İkbal Gürpınar ünlü oyuncu Melek Baykal ve Ahmet Maranki gibi tanınmış kişilerin resimleri, videolarını kullanan sahtekarlara ilgili bakanlıklar adeta göz yumuyor.
Sağlık Bakanlığı, Gıda ve Tarım Bakanlığı uyuyor. Tüketici internet reklamlarıyla soyulurken sağlıkları da ciddi şekilde riske giriyor..
Konuya el atacak bir baba yiğit aranıyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.