Kocası askerdeyken aldatan kadın ortalığı karıştırdı

Bir adam, bir kadın ve bir baba. Afyon'da böylesi ancak filmlerde olur dedirten hikaye 2008 yılında başladı...

18 Kasım 2014 Salı 14:16
Kocası askerdeyken aldatan kadın ortalığı karıştırdı






Kocası askerdeyken aldatan kadın ortalığı karıştırdı


Bir adam, bir kadın ve bir baba. Afyon'da böylesi ancak filmlerde olur dedirten hikaye 2008 yılında başladı...

H.T ile evlendikten kısa bir süre sonra askere giden G.T’yi askerlik dönüşü kötü bir sürpriz bekliyordu. Askerdeyken eşinin kendisini başkalarıyla aldattığını bir arkadaşından öğrenen koca ancak filmlerde olur dedirten hıyanet zincirini kayıt altına aldı. Eşinin kendisini aldattığı kişilerden biri ise öz be öz babası çıktı. Hikayenin kalanını kocadan dinleyelim: 

“Askerden geldikten sonra dedikodular üzerine eşimle konuştum ancak her şeyi inkar etti. Eşimin telefon kayıtlarını çıkardım ve beni aldattığı bilgisine ulaştım. Kızım o zaman 6 aylıktı, aile büyükleri araya girdi, ‘Çocuğun öksüz kalmasın’ dediler. Ben de tamam dedim ve boşanmadım. Sonrasında ise eşime gelen bir telefonla beni eski patronumla aldattığını öğrendim. Hatta eski patronumun kendisine verdiği telefonu ve bir miktar parayı yakaladım. Bunun üzerine eşimle konuştum, 'Seninle artık uğraşamayacağım, boşanalım' dedim, eski eşim de bunu kabul etti. Biz avukata gittik ve anlaşmalı boşanacağımızı söyledik, onlar da, 'Tamam dilekçenizi hazırlayalım' dediler. Tam bu sırada eşim bana ‘Ben babandan davacıyım, baban bana tecavüz etmeye, dokunmaya kalktı’ dedi. Ben de, 'Tamam ikinizi yüzleştireceğim' dedim ve öyle de yaptım. Babamı R.T. ile yüzleştirdiğimde eski eşimle 2009 yılından beri ilişki yaşadıklarını itiraf ettiler. Annem de bunu doğruladı; hatta eski eşimin beni yan komşumuzla aldattığını da öne sürdü. Ben 2013 yılı Kasım ayında boşandım.”
 
“SES KAYITLARINDAN MAHKEMEDE BAHSETMEDİM”

Eski eşi ile babası ve kendisi arasında geçtiğini öne sürdüğü ses kayıtlarını sosyal medya hesabına yükleyen, gerekçe olarak da eski eşinin ve ailesinin kendisini tehdit etmesini gösteren G.T., “Ben eski eşimle anlaştım ve bu ses kayıtlarından mahkemede bahsetmedim. Kendisi çocuğa karşılık benden 7 bin TL tazminat talep etti, onu da kabul ettim ve boşandım. Şimdi sürekli çocuğumu istiyorlar ve ben de onlara göstermedim. Çocuğumun psikolojisi de bozulmuş. Ben eski eşimle ilgili suç duyurusunda da bulunacağım” dedi. G.T., ikinci evliliğini yaptığını ve Afyonkarahisar’dan Manisa’ya taşınıp kendisine yeni bir dünya kurduğunu kaydetti.
 
“BİZLER DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

İddiaların odağındaki eski eş H.Ö.’nin kız kardeşi A.Ö. ise olayı tamamen yalanlayarak eski eniştesinin babası ile birlikte kız kardeşine tuzak kurduğunu ve böyle bir söylenti ortaya çıkardığını söyledi. Kız kardeşinin suçsuz olduğunu öne süren A.Ö., olayla ilgili eski enişteleri hakkında yeğenlerini kendilerine göstermediği için suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.



Son Güncelleme: 18.11.2014 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.