GTC Global, Servis hizmetlerinde zincirleri kırdı

Toyota bayisi GTC Global, başlattığı servis kampanyasıyla, periyodik bakımlarda 1 litre motor yağı hediyesi, 80 TL indirim çeki ve 3 ay ertelemeli ödeme kolaylığının yanı sıra birçok fırsat sunuyor

13 Kasım 2015 Cuma 17:52
GTC Global, Servis hizmetlerinde zincirleri kırdı






GTC Global, Servis hizmetlerinde zincirleri kırdı

Otomotiv devi Toyota’nın Dolapdere’de yer alan bayisi GTC Global, serviste yeni bir kampanya başlattı. Periyodik bakımlarda motor yağı hediyesinin yanı sıra indirim çeki ve ertelemeli ödeme kolaylığı sunuyor.

Toyota GTC Global Servis Müdürü Sertaç Fahri Yıllar, kampanyayla ilgili şunları söyledi: “Toyota müşterileri için şimdiye kadar görülmemiş bir kampanya başlattık.  1 – 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında servise gelen müşterilerimize; periyodik bakımlarda 1 litrelik motor yağı hediye ediyoruz. 4 adet kışlık ve yazlık lastik alımında ise bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 80 TL’lik indirim çeki ve 3 ay ertelemeli ödeme kolaylığı sağlıyoruz.”


2010 VE ÖNCESİ MODELLERDE YEDEK PARÇA İNDİRİMİ

Kampanyanın bununla bitmediğini belirten GTC Global Servis Müdürü Yıllar, “2010 model ve öncesi araçlar için yüzde 15’ten başlayan yedek parça ve yüzde 20’den başlayan işçilik indirimi sunuyoruz. Ayrıca yüzde 4’e varan da akaryakıt hediyemiz mevcut.” Diye konuştu.
Dolapdere’de yer alan GTC Global’de; Ücretsiz yerinden alım ve yerine teslim hizmeti, ertesi güne randevu garantisi, sabahları 07.30’da servis kabul başlangıcı, dönüş transfer hizmeti ve aksesuar satışlarında uygun fırsatlar bulunuyor.

Son Güncelleme: 05.03.2019 20:11
Anahtar Kelimeler:
GTC Global
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.