+1 TV yeni yayın dönemine hızlı girdi

Daha önce yine artı bir TV ekranlarında Matrak Mutfak programını sunan Ece Bayrakçı yeni yayın döneminde farklı bir programla karşımıza çıkıyor. 28 Eylül Cumartesi günü saat 12:00 da ilk bölümü yayınlanacak “Küçük Adımlar” anne ve çocuk konusunu işliyor.

27 Eylül 2014 Cumartesi 11:01
+1 TV yeni yayın dönemine hızlı girdi






Artı bir TV yeni yayın dönemine hızlı girdi

+1 TV yeni yayın dönemine  iddialı programlarla giriyor. Kadrosuna Türkiye’de “Talk Show” denince akla gelen ilk isimlerden olan ve Laf Lafı Açıyor programı ile “Talk Show” programcılığında çığır açan Cem Özer ’i katarak yeni yayın dönemine hızlı başlayan artı bir TV’den 27 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında 5 gün içerisinde başlayacak 5 yeni program daha geliyor
 
Daha önce yine artı bir TV ekranlarında Matrak Mutfak programını sunan Ece Bayrakçı yeni yayın döneminde farklı bir programla karşımıza çıkıyor. 28 Eylül Cumartesi günü saat 12:00 da ilk bölümü yayınlanacak “Küçük Adımlar” anne ve çocuk konusunu işliyor.
 
FOTOĞRAF TUTKUNLARI VE MACERA SEVENLER EKRAN BAŞINA

 
Artı bir TV
ekranlarında 29 Eylül Pazar günü ise 2 yeni program başlıyor. Saat 20:00 da ekranlara gelecek “Fotoğraf Hikayeleri” fotoğraf tutkunlarını ve macera sevenleri ekranlara çekecek. Türkiye’nin ilk ve tek vahşi hayat fotoğrafçısı  Süha Derbent ve ünlü fotoğrafçı Murat Esibatır’nhazırlayıp sunduğu Fotoğraf Hikayeleri’nin her bölümünde tek bir kare fotoğraf uğruna yaşanan heyecan dolu maceralar, farklı yaşam kültürleri, ülkeler, şehirler ve insan hikayelerini dinleyecek, fotoğraf teknikleri konusunda bilgi sahibi olacaksınız.
 
Artı bir TV’de aynı gün saat 21:00’da yayın hayatına başlayacak bir başka program ise Ahu Şentürk'ün yönetmenliğini, Şeyda Şen'in sunuculuğunu yaptığı BACKSTAGE TV..
 
MEKANpro tarafından hazırlanan programda, ikili set setdolaşıp, kamera arkasında yaşananları izleyici ile paylaşacak.Program dizilerden sinema filmlerine, reklamlardan klipleredair bilinmeyenler, eğlenceli röportajlar, komik hatalar ile oldukça eğlenceli bir içeriğe sahip.
 
“1 SORUN +1 ÇÖZÜM” TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE Kİ SORUNLARI ÇÖZÜM EKSENLİ TARTIŞACAK İDDİALI BİR SİYASİ PROGRAM
 
Artı bir TV ekranlarında 29 Eylül Pazartesi günü saat 20:00 da başlayacak ve haftada bir yayınlanacak olan “1 Sorun +1 Çözüm” Türkiye ve Dünya’nın yoğun siyasi gündemi içerisinde kronikleşen sorunları  çözüm eksenli tartışırken, alternatif ve yeni siyaset biçimlerine ve değişim imkanlarına dair yeni bir bakış açısı getirecek.
 
Programın moderatörü yıllarca politika üretme çalışmaları içerisinde olan sivil toplum kuruluşlarında ve meslek örgütlerinde yöneticilik yapan CELAL KORKUT YILDIRIM.
 
Programın ilk konukları ise CHP’ye katılımı hem parti içinde hem de parti dışında çokça tartışılan siyasetçi MEHMET BEKAROĞLU ve TÜSES vakfı Ortadoğu politikaları ve Türkiye sağı araştırmaları çalışma grupları başkanı, akademisyen YÜKSEL TAŞKIN
 
Siyasete ve gündeme ilgi duyanlar bu programı kaçırmasın.
 
 SOSYAL MEDYA GÜNDEMİ “SOSYAL MEDYA MAHALLESİ’NDE”
 
Artı bir TV’de 1 Ekim  Çarşamba günü yayına girecek bir başka yeni program ise Marmara üniversitesi iletişim fakültesi, Viyana üniversitesi Halkla ilişkiler ve Newcastleüniversitesi marka yönetimi mezunu   sosyal medya uzmanı Yaprak Yapsan’ın hazırlayıp sunduğu Sosyal Medya Mahallesi.
 
“Mahallenin delisi misiniz?” sloganıyla yayın hayatına başlayacak olan program sosyal medya hakkında merak edilenler, sosyal medya analizleri, güncel konular ve konuklarıyla ve izleyicilerin sosyal medya üzerinden interaktif katılımıyla sosyal medyanın gündemini tartışacak.
Son Güncelleme: 27.09.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.